Over ons

Holland Light House levert oplossingen voor de foto-, TV, film-, video- en postproductie industrie. De producten van toonaangevende merken en diensten variëren van eenvoudige cameralampjes tot volledige licht pakketten met turn key installatie ter plaatse. Uiteraard trainen wij in het gebruik en leveren support en onderhoud.

Verschillen tussen cinema en televisie worden kleiner, de grens tussen productie en postproductie verschuift en het verschil tussen fake, fictie en werkelijkheid zijn nauwelijks nog waarneembaar. Het is daardoor voor film- en videoprofessionals belangrijk een partner te hebben die continue de ontwikkeling volgt, de juiste adviezen geeft op basis van ervaring en bijpassende producten en diensten levert. Holland Light House is die partner.

Veel van de producten die we online aanbieden hebben wij als demo model beschikbaar. Het is daarom aan te raden om bij complexere vraagstukken, zoals bijvoorbeeld een licht pakket, met ons een afspraak te maken en deze eerst te komen bekijken en testen. Daarbij kunnen wij adviseren en assisteren indien noodzakelijk.

Waarom Holland Light House?

Holland Light House is opgericht door o.a. On Air Media & Holland Creations House. On Air Media is een TV en Entertainment productiehuis met gedreven creatieve en ervaren professionals. Zij maken films, TV series, documentaires, commercials, animaties, promo’s, nieuwsitems, videospecials en ga zo maar door. De kwaliteit en een creatieve aanpak vinden zij van essentieel belang. Zowel de redactie, productie, als de techniek moet bij ons staan als een huis, alleen dan kunnen we een product leveren waar niet alleen de klant, maar wij als makers ook helemaal achter staan.

Om deze kwaliteit te waarborgen maakt On Air Media gebruik van Generalink. Een goed product tegen een zeer goede prijs.