De vernieuwde G&L 70Watt Fresnel Spot

De vernieuwde G&L 70Watt Fresnel Spot met extra features is nu online! 

De G&L Fresnel spot 70Watt heeft een grote upgrade gehad en heeft onder andere een nieuwe behuizing met heat-sink-cooling wat zorgt voor een betere koeling. Deze spot is zonder cooling fan dus geheel geruisloos en door de verbeterde LED-unit met meer Pixels heeft deze lamp ook een iets betere én gelijkmatiger lichtopbrengst.

De features aan de achterzijde zijn ook sterk verbeterd. Zo zit de DMX 512 in de behuizing en is het menu makkelijker dan zijn voorganger. De power wordt aangesloten met een powercon met doorlus. Tevens is er een handdimmer op de behuizing aangebracht om in het veld sneller de lamp juist in te kunnen stellen. Voor gebruik in het veld is er de optie om een V-lock accu adapter aan te sluiten.

Ook gaat de zoom verder waardoor de beam van 11 tot 55 graden kan worden gebracht. De Fresnel is leverbaar in 3200K en 5600K. De CRI is +97 en de TLCI is +96. Hij wordt standaard geleverd met een set barndoors en een stalen filterframe. Dit alles maakt de vernieuwde G&L 70 watt fresnel een nog innovatievere lamp dan zijn voorganger al was.

TUBES

Daarnaast zitten we momenteel in de donkere wintermaanden waar je altijd net wat meer behoefte hebt aan goede verlichting. Om die behoefte op een efficiënte en duurzame manier in te vullen hebben wij binnen onze webshop een uitgebreid assortiment LED-verlichting, waaronder de producten van Nanlite uitermate geschikt zijn. Zo zijn de populaire Pavotubes en de Litolite 5C compact en makkelijk te vervoeren. De Litolite 5C is een lichtpanel op zakformaat met interne Li-ion accu en de Pavotubes zijn bijvoorbeeld traploos instelbaar van 2700 tot 6500K, waardoor hij eenvoudig in jouw lichtplan past. Voorts zijn alle Pavotubes natuurlijk uitgerust met een zeer brede RGBW-modus voor de nodige effecten.

Onze Test studio

Sinds half 2022 zijn we met Holland Light House in het bezit van een zeer ruime test studio. In Studio-Theater de Vioolkist hebben we al onze modellen klaar staan om getest te worden. Op een oppervlakte van meer dan 600 vierkante meter studiovloer kan je elke denkbare situatie neerzetten om je eventuele aankoop uit te proberen in de praktijk. Zeker voor uitgebreide klussen is het aan te raden je bestaande kit te testen in combinatie met onze producten zodat je een goed beeld krijgt van wat je mag verwachten. In het afgelopen jaar hebben we zo al diverse klanten geholpen aan een bruikbare set. 
Je kan ook gerust een afspraak maken om onze studio eens te bekijken.

Kijk voor meer nieuwe producten of updates vooral op onze social-media pagina’s! En wil je het liefst geadviseerd worden voor onze professional? Voel je vrij om contact op te nemen of langs te komen voor een lekkere kop koffie! 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email