Meer vermogen beter?

Wij krijgen regelmatig de vraag “Ik zoek een lamp met heel veel vermogen”. Deze hebben wij natuurlijk! Aangezien we uitsluitend LED verkopen, praten we wel over veel licht, maar niet over veel stroomverbruik.

Op de set van Grutte Pier werd er gedraaid in een oude boerenschuur en hier was geen stroom beschikbaar, al het licht kwam uit 2 gewone stopcontacten. De vraag is dan “waar wil je al dat licht voor gebruiken?” De huidige belichtingsstijlen zijn vaak gebaseerd op 1 grote bron en een hoop kleiner invullicht. Hierdoor ontstaan de “Rembrand achtige” plaatjes.

Licht koop je niet altijd voor één doeleinde. Het is belangrijk dat u de investering de moeite waard maakt, door daar zo flexibel mogelijk mee om te gaan.

Zo hebben wij onze Spacelights die ook rechtop kunnen staan. Deze zijn voorzien van een soft screen of butterfly waar je mooie effecten mee kunt bereiken. Wij beschikken ook over de 450W Fresnel spot die naast een harde beam, ook voor een stevige invulling kan vormen. In combinatie met een hazer krijgt u prachtige effecten.

Belangrijk is een en ander proefondervindelijk uit te werken. Licht bij film is nu eenmaal geen exacte wetenschap. Je hebt vaak zoveel invloeden op locatie dat je beter maar goed voorbereid op pad kunt gaan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email